arrow

CUSTOMER DATA

UPGRADE

 

Alle data van individuele klanten benutten we voor het bouwen van algemene én gepersonaliseerde klantprofielen en klantreizen. Daarmee realiseren we een hogere klanttevredenheid en een grotere omzet.

 

 

OVERZICHT

Alle data van individuele klanten op één plek.

IDEALE JOURNEYS

360° profiel van de verschillende klanten.

HOGERE OMZET

Hogere omzet door optimalisatie en personalisatie.

DATA DRIVEN

Blijven optimaliseren door nieuwe data.

arrow

MET CUSTOMER DATA REALISEREN WE GEPERSONALISEERDE CUSTOMER JOURNEYS

 

Customer Data is hot. Want hoe meer jij weet van jouw individuele klant, hoe persoonlijker je die kunt benaderen. En deze trend van marketing persoonlijk maken is nog lang niet voorbij. Het leidt namelijk niet alleen tot een betere klantrelatie en -loyaliteit, maar ook effectief tot meer omzet.

Om Customer Data slim in te zetten in jouw marketing, implementeren we tijdens de Customer Data Upgrade een intelligent dataplatform. Daarmee verzamelen we gegevens waarmee we klantprofielen opbouwen waarin alle klantkennis wordt gebundeld. Op basis van deze klantprofielen ontwikkelen we een aanpak waarmee elke klant de ideale, persoonlijke customer journey beleeft.

Alle data van individuele klanten benutten we voor het bouwen van algemene én gepersonaliseerde klantprofielen. Daarmee realiseren we een hogere klanttevredenheid en een grotere omzet.

The time is now!

Wat anderen
zeggen

DE TRAFFIC EN
CONVERSIE ZIJN MET
110% GESTEGEN.

We zijn nu al bezig met de volgende optimalisaties. Daar word ik heel blij van!

 

 

Tim van Halteren
Marketing Manager Profield

 

Lees klantcase