Upgrading
customer journeys

 

UBX: betrokken marketingconsultants die jouw customer journey (klantreis) naar een hoger niveau tillen. Van marketing automation tot management en customer data. We passen precies de juiste specialistische kennis en tools toe om de klantgerichtheid van jouw organisatie blijvend te verbeteren. Dat doen we met onze pragmatische werkwijze: insight, implement, improve. Het resultaat? Sterkere klantrelaties, meer upsells en een maximale return op je marketingbudget.

Dat noemen wij Upgrading Customer Journeys.

 

 

CONNECT THE DOTS
MAKE DATA WORK FOR YOU.

INSIGHT

 

Inzicht. Het is de basis van elke beslissing die we nemen. Daarom begint ieder traject met onderzoek. We spreken met stakeholders. Intern en extern. Én we brengen de huidige customer journey in kaart. Wat zijn de wensen, waar liggen kansen? Door rollen en verantwoordelijkheden te definiëren, creëren we overzicht. Zo maken we inzichtelijk welke stappen er nodig zijn om jouw customer journey naar een hoger plan te brengen.

IMPLEMENT

 

Next step: het toepassen en implementeren van onze adviezen. We hebben voor iedere upgrade de juiste specialist in huis. Aan de hand van een strakke planning en agile werkwijze wordt de benodigde technologie geïmplementeerd. Dat kan variëren van het implementeren van een customer data platform tot marketing automation mét gedetailleerde flows. Precies wat jouw organisatie nodig heeft voor een effectieve upgrade van de customer journey. We zorgen dat het staat én dat je medewerkers het goed gebruiken. Alles voor het maximale resultaat.

IMPROVE

 

De customer journey genereert continu data zodra je ermee aan de slag gaat. En dat is het mooie eraan, Jouw customer journey genereert data. Daarnaast veranderen de wensen en behoefte van klanten snel. Met deze data en nieuwe inzichten van klanten is het mogelijk jouw klantgerichtheid structureel te verbeteren. Op zowel detailniveau als in de grote lijnen. En dat is precies wat nodig is om elke jouw klant elke dag meer en meer ambassadeur te maken van jouw bedrijf.

The time is now!

Onze werkwijze