arrow

MARKETING MANAGEMENT

UPGRADE

 

Wij halen het maximale rendement uit je marketing door een duidelijke managementstructuur te implementeren en te onderhouden. Door het maken van de keuzes op basis van data, ervaring en expertise weten we jouw marketingmanagement continu naar een hoger niveau te tillen.

 

 

PROFESSIONEEL

Marketing op basis van strategie en structuur.

FOCUS

Per fase de customer journey naar een hoger niveau tillen.

MAXIMAAL RENDEMENT

Haal alles uit je huidige marketingbudget.

FRISSE BLIK

Meer creativiteit, kennis en kennisdeling.

arrow

STRUCTURELE VERBETERINGEN
IN DE CUSTOMER JOURNEY

 

Met onze marketingmanagement upgrade til je jouw marketing effectief naar een hoger niveau. Strategisch én structureel. Want om succesvol te zijn met marketing, zijn structuur en strategie essentieel. Daarop ligt dan ook onze focus. Vanuit de customer journey ontwikkelen we een effectieve strategie, gericht op het behalen van de gestelde KPI’s. Deze journey hebben we tijdens de Insight-fase in kaart gebracht.

We halen het maximale uit jouw marketingbudget. Door het maken van de juiste keuzes. En gebaseerd op onze gezamenlijke ervaring én marketingexpertise.

We implementeren de benodigde tools. En leren jouw medewerkers de vaardigheden aan om deze optimaal te benutten. Zo komt er een duidelijke lijn in alle marketingactiviteiten. Onderbouwd door strategie en ondersteund door een strakke structuur.

The time is now!

Wat anderen
zeggen

UBX ZORGT VOOR
CONTINUÏTEIT IN ONS
MARKETING
MANAGEMENT.

We hebben nauw contact en kunnen daardoor snel schakelen en focus geven aan zaken die direct actie vereisen. Marketing management is essentieel in onze organisatie.

 

 

Cor Koelewijn
Eigenaar Digibord-Shop

 

Lees klantcase