arrow

HUBSPOT
INTEGRATION

UPGRADE: Transformeer & optimaliseer jouw marketing en CRM Strategie

 

HubSpot is een toonaangevend platform voor onder andere marketing automation en als customer relationship management (CRM). Als erkende HubSpot Partner in Nederland bieden wij op maat gemaakte oplossingen die het beste aansluiten bij de doelgroep van jouw bedrijf. Ook de integratie van HubSpot met WooCommerce kunnen we voor je verzorgen. Ontdek de voordelen van HubSpot, de ware kracht en mogelijkheden van marketing automation, het gemak van de WooCommerce-HubSpot koppeling maar ook de verschillen met vergelijkbare platforms zoals Salesforce. De mogelijkheden van HubSpot integratie zijn eindeloos. We nemen je graag mee in de belangrijkste voordelen van HubSpot integraties.

 

 

SCHAALBARE BEDRIJFSGROEI

Geïntegreerd platform voor marketing, sales en service

VERBETERDE KLANTRELATIES

Alle klantgegevens op één plek.

EFFICIENTIË

Verbetert de workflow en stroomlijnt processen.

CONSISTENTIE

Nauwkeurige en consistente data.

UBX: JOUW PARTNER VOOR HUBSPOT INTEGRATIE EN MARKETING AUTOMATION

 

In een wereld waarin digitalisering de zakelijke arena domineert, is het cruciaal om de juiste tools en strategieën te omarmen om concurrerend te blijven en te groeien. Als een vooraanstaand marketingbureau begrijpt UBX de noodzaak van efficiënte marketingautomatisering en klantrelatiebeheer (CRM) om bedrijven te helpen excelleren. HubSpot, met zijn veelzijdige functies, is een onmisbaar hulpmiddel voor moderne bedrijven, en UBX is er trots op een HubSpot Partner te zijn die gespecialiseerd is in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

De Kracht van HubSpot Integratie

Het integreren van jouw WooCommerce-webshop met HubSpot biedt een schat aan mogelijkheden. De juiste integratie zorgt ervoor dat al jouw e-commercegegevens naadloos in HubSpot worden geïmporteerd, wat resulteert in een holistisch beeld van jouw klanten en hun gedrag. Dit vertaalt zich in een meer gepersonaliseerde en effectieve marketingbenadering.

De voordelen van een WooCommerce-HubSpot koppeling omvatten:

 • Klantinzichten: HubSpot integreert met WooCommerce om waardevolle gegevens te verstrekken over het gedrag van jouw klanten, aankoopgeschiedenis en voorkeuren. Dit stelt jou in staat om gerichte marketingcampagnes te creëren die resulteren in hogere conversies.
 • Workflowautomatisering: Door workflows in te stellen op basis van e-commercegedrag, kun je jouw marketing- en verkoopprocessen stroomlijnen. Van verlaten winkelwagentjes tot upsell-kansen, automatisering zorgt ervoor dat geen enkele kans wordt gemist.
 • Gepersonaliseerde communicatie: Met gegevens van HubSpot kun je e-mails en marketingmateriaal personaliseren, waardoor klanten zich meer betrokken voelen en de kans groter wordt dat ze bij jou blijven kopen.
 • Verbeterde klantenservice: HubSpot CRM stelt je in staat om een 360-gradenbeeld van jouw klanten te behouden, wat jouw klantenserviceteam helpt om sneller en effectiever te reageren op vragen en problemen.

HubSpot vs. Salesforce: Wat Maakt HubSpot Uniek?

Bij de zoektocht naar een CRM- en marketingautomatiseringsoplossing stuit je vaak op de naam Salesforce. Hoewel Salesforce krachtig is, biedt HubSpot enkele unieke voordelen die het onderscheiden als oplossing voor marketing automation:

 1. Gebruiksvriendelijkheid: HubSpot staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, waardoor jouw team snel aan de slag kan zonder uitgebreide training.
 2. Alles-in-één oplossing: HubSpot biedt marketing, verkoop en klantenservice op één geïntegreerd platform, waardoor gegevens naadloos worden gedeeld en workflows gemakkelijk kunnen worden opgezet.
 3. Betaalbaarheid: HubSpot biedt betaalbare prijsopties voor bedrijven van elke omvang, waardoor het toegankelijk is voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.
 4. Ondersteuning en training: Als HubSpot Partner biedt UBX deskundige ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw HubSpot-investering haalt.

HubSpot CMS: Jouw Weg naar een Indrukwekkende Online Aanwezigheid

Een effectieve website vormt de kern van jouw online aanwezigheid, en met het HubSpot Content Management System (CMS) kun je een website van wereldklasse creëren en beheren. HubSpot CMS biedt:

 • Responsief design: Jouw website ziet er geweldig uit op elk apparaat, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd.
 • SEO-vriendelijkheid: HubSpot CMS is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat helpt om jouw site hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen.
 • Gebruiksgemak: Het intuïtieve beheersysteem maakt het gemakkelijk om inhoud toe te voegen, bewerken en organiseren zonder technische expertise.

UBX: Jouw HubSpot Partner in Nederland

UBX is er trots op een toegewijde HubSpot Partner te zijn in Nederland. Ons team van experts is bedreven in het integreren van HubSpot in WooCommerce en andere e-commerceplatforms om de groei en het succes van jouw bedrijf te stimuleren. Of je nu op zoek bent naar HubSpot CRM, marketingautomatisering of websitebeheer met HubSpot CMS, UBX heeft de expertise om jouw doelen te verwezenlijken.

Klaar om de kracht van HubSpot te omarmen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Neem vandaag nog contact op met UBX voor een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan jouw unieke behoeften. Samen bouwen we aan jouw succesverhaal!

 

The time is now!